2018 fre 13 apr
19.30
Bild - Doldisar frontar

Doldisar frontar

Helena Josefsson & Christoffer Lundquist med vänner bjuder på musikfest i världsklass!

Du har hört dem på Spotify. Du har sett dem på Youtube miljontals gånger, de syns ständigt på TV och på scener världen över – om man tittar noga.

Denna kväll intar Helena Josefsson & Christoffer Lundquist, två av Sveriges mesta musikdoldisar, frontpositionen på Kulturkvarteret. De bjuder in en brokig skara vänner – och dig – till en musikfest i världsklass.

Bland ett 15-tal gäster möter vi allt från 90-talets svenska indie-elit till Grammisvinnare, klassiska musiker, skapare av listettor – till och med nån melodifestivalvinnare! Men också superkändisar du inte visste vilka de var. Det blir en konsertkväll som hyllar hitlistornas osynliga arbetsmyror och de goda samarbetena som får ljuv musik att uppstå! Tillsammans med gästerna framförs Helenas och Christoffers egen musik. Dessutom får vi höra tolkningar av de hits doldisarna varit med och skapat.

Bland gästerna: Rytmsektionen Beth Goodfellow och Miriam Speyer från Californien, Sandy Mouche, en låtsnickrare från Nashville och Österlen, Magnus Börjeson, Brainpool, en superokänd datanörd från Silicon Valley och många fler.

ÅLDERSGRÄNS
13 år