2017 lör 09 dec
14.00
Bild - Jul med Sigfridssons

Jul med Sigfridssons

Familjen Sigfridsson, bestående av Lasse, Emil, Zara, Ängla, Vilda, Älvin & Jonatan, presenterar för tredje året i rad en innerlig, varm och mysig julkonsert på Kristianstads Teater (9 december 14.00 och 18.00 & 10 december 14.00).

Lasse Sigfridsson gör just nu karriär som soloartist efter 45 år som basist och sångare i dansbandet Lasse Stefanz. Hans son Emil är artisten med många strängar på sin lyra men kanske mest känd för sina musikaluppsättningar i Kristianstad de senaste åren. Emils fru, Zara Kronvall Sigfridsson, var tidigare med i folkpopgruppen Sarek som 2003 fick en stor hit med melodifestivalbidraget "Genom eld och vatten". Hon har även spelat musikal i Kristianstad. Med på scen finns också Emil och Zaras barn, Ängla 13 år, Vilda 8 år och Älvin 8 år. Sigfridssons ackompanjeras av deras trogna följeslagare Jonas Svensson på piano och Jonatan Månsson på slagverk. Årets gästartister är Körett i Kristianstad.

Tillsammans kommer de bjuda på en kavalkad av sånger som hör julen till. Missa inte denna familjära och juliga konsert som garanterat kommer få dig i rätt julstämning! Missa inte heller familjen Sigfridssons julskiva som släpptes julen 2016.
Varmt välkomna!

bokabiljetter@live.se
Kristianstads Turistbyrå: 044-135335