2018 fre 02 nov
19.30
Bild - Sabina Ddumba

Sabina Ddumba

Exklusiv och intim höstturné innan USA-lanseringen

Biljettsläpp 22 augusti kl. 10.00.

Vårens konserthusturné drog fulla hus och under sommaren har Sabina Ddumba uppträtt på våra största festivaler. Nyligen kunde även hundratusentals radiolyssnare ta del av hennes Sommar i P1.

Nu väljer Sabina Ddumba att toppa sitt succéår med en helt annan typ av upplevelse – en serie exklusiva spelningar på ett antal intima scener, däribland hos oss på Kulturkvarteret. Vi är vana att se kritikerrosade Sabina Ddumba på de största scenerna, men den här gången ska det kännas som att ta del av en privat spelning hemma i sångerskans vardagsrum.

– Förutsättningarna för den här turnén möjliggör en helt annan typ av möte och jag tror att det kommer kännas lika intimt för mig som för publiken, förklarar Ddumba.

Uppbackad av tre musiker – bestående av Emmanuel Hailemariam, Mats Sandahl samt Djara Erlandsson Sow – är det Sabinas stora röst som står i centrum. Så ta nu chansen att lära känna sångerskan Sabina Ddumba i det närgångna och avskalade formatet – framför sig har hon en stor USA-lansering, där hon har kontrakt med storbolaget Warner Bros.