2019 lör 04 maj
19.30
Bild - Svenska stjärnor: Svenska Look - a - like artister

Svenska stjärnor: Svenska Look - a - like artister

SVERIGES STÖRSTA LOOK-A-LIKE ARTISTER PÅ GEMENSAM KONSERTHUSTURNÉ

I turnépaketet Svenska Stjärnor har vi samlat de tre skickligaste look-a-like artisterna i Sverige. Anna, Daniel och Christoffer blir CAROLA - GESSLE - UGGLA.

Tre folkkära originalartister, som förmodligen aldrig kommer att stå på scen tillsammans. Och förenas till en konsert med dess otroliga slagkraftiga material till hits och hyllade nationalskalder.

Men tillsammans med våra look-a-likes, tributeartister och femmannaband gör vi nu konstellationen till verklighet. Tillsammans har dom över 50 års erfarenhet av att stå på scen och imitera sina figurer.

I en 90 minuter lång föreställning bjuds du på hits och imitationer i en högklassig underhållning där stjärnorna möts. Svenska Stjärnor är en stor sammanfattning av den svenska kulturskatten. Här varvas skalder som Främling, Sommartider och Kung i baren med fyndigt mellansnack och möten mellan tre ego-boostade karaktärer. Artisterna är röstmässigt och musikaliskt så nära originalet man kan komma.

Följ med på en storslagen föreställning som är specialsydd för konserthus och teatrar. Premiärföreställningen spelas på Kulturkvarteret i Kristianstad 4 maj och utvalda konserthus och teatrar hösten 2019.