Bild - Första artisten klar för Åhus Beach Live

Första artisten klar för Åhus Beach Live

Kultur & nöje 08/02 2018

Åhus Beach Live är en del av Åhus Beachhandboll Festival och i sommar avslutar det turneringen den 22 juli.

Janne Bark – tillsammans med Ulf Lundells bandmedlemmar – kommer att gästas av välkända svenska artister som på evenemangsstranden i Åhus.

Första artisten som Mats G Jönsson, VD och grundare Åhus Beach AB, går ut med är ingen mindre än Jessica Andersson.

Jessica slog igenom i bandet Fame tillsammans med Magnus Bäcklund. 2003 vann de Melodifestivalen tillsammans med låten ”Give Me Your Love”. Hon har legat 98 veckor i sträck på Svensktoppen med låten ”I did It For Love”, som även blev utsedd till årets låt 2010. Efter tolv år med Diggiloo-turnén är Jessica Andersson både oerhört rutinerad och populär som liveartist. 2018 är hon åter aktuell som en av deltagarna i Melodifestivalen med låten ”Party Voice”.

– Jessica Andersson är en otroligt duktig artist som, tillsammans med Janne Bark, Ulf Lundells band och resterande artister, kommer att bjuda på en fantastisk avslutning på Åhus Beachhandboll Festival. Det känns både kul och inspirerande att kunna erbjuda alla, från lokala Åhusbor till långväga resenärer, en kombination av beachhandboll i världsklass och en unik spelning av välkända svenska artister på en och samma kväll. Det kallar jag verkligen för en ”Supersöndag!” säger Mats G Jönsson i ett pressmeddelande.

Relaterade evenemang