2020 sön 06 dec
19.00
Bild - The Byson Family
Inställt

The Byson Family

The Byson Family från Glasgow, med Kristianstadsfavoriten Phil Campbell i spetsen, kommer till Kristianstad!

The Byson Family från Glasgow gör en miniturné där Kristianstad får äran att vara med. Den kända rösten kommer från Phil Campbell, som tidigare frontade de bluesrockiga Kristianstadsfavoriterna Temperance Movement.

Övriga medlemmar är inga noviser: Allan James (Jon Fratelli), Michael McDaid (Paulo Nutini), Christian Fleetwood och Chris Russell (The 68's), med över 180 miljoner spelningar på Spotify. Ett allstar-band som blandar soul och rock på ett alldeles eget sätt. Grunden för bandet är den gemensamma kärleken till amerikansk västkust-musik. Och en beundran för mästerliga låtskrivare som The Band/Neil Young/Springsteen och Teenage Fanclub. Definitivt något för er som gillar Temperance Movement!

Trots den korta tiden sen starten och en pågående pandemi har de genomfört ett antal utsålda, hyllade spelningar och de har även lyfts till skyarna av BBC Radio och Rolling Stone Magazine.

TIDER / BILJETTER

Med anledning av gällande restriktioner om maximalt 50 personer, sittande publik och för att kunna hålla säkert avstånd sinsemellan säljs biljetter endast som förköp och bordsbokning sker i samband med köpet av biljetter. Samtliga biljetter till personer i ett sällskap som vill sitta tillsammans vid ett bord måste köpas vi ett och samma tillfälle, ett sällskap kan maximalt bestå av 8 personer. För att minska risken för trängsel vid insläpp är biljetterna uppdelad i kategorier med olika ankomsttid som väljs vid köpet av biljetter. En biljett är inte giltig före vald ankomsttid.

Förköp: 295kr (Medlem/student 250kr) via www.tickster.com.

Showstart ca: 20:00

Åldersgräns: 18år

Biljardkompaniets meny finns på: kristianstad.kyparn.se/biljardkompaniet eller www.facebook.com/biljardkompaniet

Kom ihåg!

* Stanna hemma om du är sjuk.

* Tvätta händerna.

* Nys och hosta i armvecket.

* Håll avstånd och ta personligt ansvar.

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här: kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Kompakt Disk, Studiefrämjandet Skåne och Blekinge samt Kristianstads kommun.

Ålder

18 år.

Pris

Förköp: 295 kr, via www.tickster.com.

Arrangör

Kulturföreningen Äntligen
E-post: info@kulturforeningenantligen.se