2019 tor 21 Nov
19.00
Bild - Leeroy Stagger (CAN) + True Lies

Leeroy Stagger (CAN) + True Lies

Vi får finbesök från Canada - Leeroy Stagger!

Den kanadensiska heartland-rockern Leeroy Stagger har under det senaste två decennierna sprutat ur sig album efter album med med bra låtar och högoktanig americana-rock. I november 2019 kommer Stagger med band äntligen till Skandinavien för en turné!

Det har sagts tidigare att kärlek är ett slagfält, och på hans senaste album Love Versus kommer Leeroy Stagger väl beväpnad.
Även om Staggers ljud oftast har setts som Americana, har det i själva verket alltid varit mycket bredare än den beskrivningen antyder. Att lära sig att ignorera lusten att försöka passa in i någon genre har varit en annan avgörande förändring som Stagger gjort under de senaste åren, och det har betalat sig fantastiskt med Love Versus.


När True Lies intar scenen så handlar det om spelglädje och 100% kompromisslös rock'n'roll i den amerikanska rocktradionen, läs: Replacements, Neil Young, DreamSyndicate, UncleTupelo, FlamingGroovies och Roky Erickson.
Energifylld gitarrock med stadigt drivande rytmsektion, utan att ge avkall på melodierna.

Nu kommer de till Kristianstad och följer upp sitt nya album "HOARSE".
Denna kväll tar bandet dessutom med sig förstärkning av Niklas Paulström och Kristianstadsfavoriten Cicci Landén.

TIDER / BILJETTER
Insläpp: 19:00
Showstart ca: 20:00
Förköp: 245 kr (Medlem/student 215 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop City och Direkten ombud.
Dörren: 300 kr (Medlem/student: 250 kr) Obs, endast om ej slutsålt.
Åldersgräns: 18år.

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Äta innan showen? Boka bord på 044-200075, meny finns på http://kristianstad.kyparn.se/biljardkompaniet eller www.facebook.com/biljardkompaniet

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Kompakt disk, Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live och Kristianstad kommun.

Ålder

18 år.

Pris

Förköp: 245 kr (Medlem/student 215 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop City och Direkten ombud. Dörren: 300 kr (Medlem/student: 250 kr). Obs, endast om ej slutsålt.

Arrangör

Kulturföreningen Äntligen
E-post: info@kulturforeningenantligen.se