2020 ons 04 Nov
19.00
Bild - The Audition

The Audition

Anna är lärare på musikkonservatoriet i Berlin. Till skillnad från hennes kollegor ser hon stor potential hos den unge Alexander.

Hon tar honom under hennes vingar och lägger allt krut på att träna upp honom. Nedräkningen till det viktiga intagningsprovet har börjat.

The Audition är ett kraftfullt musikdrama om en beslutsam fiollärare som gör allt i sin makt för att förverkliga sin unga elevs potential. Nina Hoss(Phoenix, Homeland) levererar med absolut tonträff en av sina bästa rollprestationer någonsin och prisades nyligen som bästa skådespelerska på filmfestivalen i San Sebastian och på Stockholms internationella filmfestival 2019.

Fakta

Land: Tyskland 2019

Regi: Ina Weisse

Tid: 90 minuter

Åldersgräns: 11 år

Åldersgräns: 11 år

Färre platser
Med anledning av corona-viruset/covid 19 har vi halverat antalet platser på visningarna på Filmmuseet. Dessutom ber vi er med symptom på luftvägsinfektioner stanna hemma, det kommer fler biofilmer. Intima Biografteatern Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.


Pris

80 kronor

Arrangör

Filmmuseet, Kristianstads filmstudio och ABF Skåne Nordost
E-post: info@regionmuseet.se