2020 fre 17 Apr
19.00
Bild - Guldjubel - Vi jublar tillsammans!
Inställd!

Guldjubel - Vi jublar tillsammans!

MED ANLEDNING AV CONVID-19 SKJUTS GULDJUBEL FRAM!


Guldjubel ska hedra den handlingskraft och företagsamhet som finns. Det är en kväll där människorna och företagen som skapar kommunens framtid ska hamna i strålkastarljuset och hyllas för sina insatser. Guldjubel är också en arena där näringslivet kan träffas och ha trevligt samtidigt som nya spännande kontakter knyts. När kreativa entreprenörer träffas kan magi uppstå och nya framgångsrika konstellationer skapas vilket i sin tur kan leda till att lönsamma samarbeten finner dagens ljus.

Huvudsyftet med Guldjubel är att hylla våra näringslivshjältar och ge ytterligare uppmärksamhet till de näringslivspris som delas ut i kommunen.

2020 års Guldjubel kommer gå av stapeln fredagen den 17 april på Kulturkvarteret i Kristianstad.

Guldjubel kommer inledas kl. 19.00 med mingeltallrik & bubbel.

Själva prisutdelningen och showen börjar kl. 20.00. Kvällens konferencierer består av DJ´n och programledaren på P4 Kristianstad, Matilda Alborn som går under artistnamnet Mademoiselle Carousel.

Kvällen avrundas med eftermingel och musikunderhållning mellan 21.30-00.00 i Lilla salen. Kaffe och guldjubelbakelse serveras och baren är öppen hela kvällen så vi tillsammans kan fira våra pristagare.

Välkommen till en kväll med jublande vinnare, massor av glädje & skratt, underhållning, god mat och företagare som har trevligt tillsammans.

En minnesvärd kväll utlovas!

Läs mer om kvällen på www.guldjubel.se