2020 lör 15 Feb
11.00
Bild - Internationella Barncancerdagen

Internationella Barncancerdagen

Det är Barncancerfonden Södra som arrangerar evenemanget Internationella Barncancerdagen på C4 Shopping. Hit kan du komma för att visa ditt stöd till de drabbade, se en vacker ljusmanifestation och uppleva lokala artister sprida glädje från scenen.

Program:
Ljusmanifestation: Vi tänder 300 marschaller, var och en för de barn i Sverige som drabbas av cancer varje år. Fyrtiofem marschaller kommer att vara utbrända, som en symbol för de som inte överlever. Ljusmanifestationen hålls vid torget mot bussgatan.
Uppträdanden: Dagens konferencier Fredrik Ekdala håller i evenemanget från scenen. Han kommer också att ge smakprov från sin nya enmansföreställning ”Hur fel kan det bli?”
Barnens Allsång med Linda + Eva Jumatate: Tillsammans med talangen Eva Jumatate kommer allsångsledaren Linda att bjuda på en härlig allsångsupplevelse för både små och stora. Publiken kommer inte bara att få uppleva en rolig show, utan även vara en del av underhållningen!
Jocke & Matte: Omtyckt trubadurduo som får både liten och stor att vilja ta en svängom. Killarna har låtar för alla tillfällen, med allt från hårdrock till visor!
Helge Änglar: Glädjespridande rock- och popband från Kristianstad. Helge Änglar är en daglig sysselsättning, gänget repar varje tisdag på Kulturhuset Barbacka. Då och då håller de även i workshops med barn. Medlemmar är Alexander, Mattias, Mikael, Martin och Lars.
Samtliga uppträdanden hålls på scenen i mittskeppet inne på C4 Shopping.