2020 ons 18 Mar
20.00
Bild - FRAMFLYTTAT | Värvet Runt
Lilla Salen

FRAMFLYTTAT | Värvet Runt

med Kristoffer Triumf

Kristoffer Triumphs turné med Värvet flyttas fram till hösten. Nytt datum för Kristianstad är den 17 september kl: 20:00.
Petrina Solange kommer inte gästa ”Värvet” som tidigare utan det kommer bli annan gäst. Mer info kommer inom kort! 


Köpt biljett gäller till det nya datumet. 


Äntligen åker Kristoffer Triumf på turné med Värvet! När intervjupodden firar hela åtta år 2020 blir det tillsammans med lyssnarna på deras hemmaplan, på scener över hela Sverige. Värvet är sedan 2012 Sveriges största intervjupodcast med ca 200.000 lyssnare i månaden och mäktiga 80 miljoner nedladdningar sedan starten. Kristoffer Triumf har lyckats nå ut till den breda massan genom att på ett nyfiket och avslappnat sätt fått mer än 350 makthavare, kreatörer och underhållare att dela med sig av sina liv och erfarenheter.
Även internationella storheter finns bland gästerna vid sidan av den långa raden kända svenskar – Amanda Knox, Noel Gallagher och Bill Maher är några. Värvet har mottagit ett antal priser och utmärkelser och Kristoffer Triumf nominerades år 2013 till Stora journalistpriset för arbetet med podden.
Kristoffer Triumf har länge drömt om att göra Värvet live på scen inför publik. Och i samband med att podcasten fyller åtta år 2020 är det äntligen dags!
Värvet kommer att besöka ett tiotal svenska städer under namnet "Värvet Runt".
En aktuell gäst kommer varje kväll att prata med Kristoffer på scen i denna unika talkshow. Lokala gäster kan tillkomma. Kvällens gäst: Petrina Solange