2020 sön 16 Aug
19.00
Bild - Äntligen Drive in konsert: Dan Hylander & Janne Bark

Äntligen Drive in konsert: Dan Hylander & Janne Bark

Kulturföreningen Äntligen fortsätter att sprida liveupplevelser!

Välkommen till sommarens corona-säkra evenemangsserie ”Äntligen Drive in” där publiken deltar sittandes i sina fordon utomhus och ljudet tas emot via bilens radiomottagare.

Två legender, Dan Hylander låtskrivaren, sångaren och gitarristen som på 1970-talet bildade rockgruppen Raj Montana Band och Janne Bark, rockgitarristen och musiker som slog i genom med gruppen The Radio i början på 1980 och Ulf Lundells högra hand bjuder tillsammans på en variationsrik konsert med material från deras karriärer.

TIDER / BILJETTER / INFO
Inkörning från: 19:00 – kom i tid!
Showstart ca: 20:00
Förköp: 250 kr per person och 50 kr per bil via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop city Kristianstad och Direkten ombud.

Med anledning av gällande restriktioner om maximalt 50 personer vilket gäller trots att vi sitter avskilt i bilar måste alla i bilen ha varsin biljett. Biljetter säljs endast i paket för en bil inklusive en till fem personer. Tänk på att vi endast släpper in sällskap i bil och inte till fots!

Mer information och FAQ hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/antligen-drive-in

Kom ihåg!
* Stanna hemma om du är sjuk.
* Tvätta händerna.
* Nys och hosta i armvecket.
* Håll avstånd och ta personligt ansvar.

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Christianstads Motorbåtsklubb, Studiefrämjandet Skåne och Blekinge samt Kristianstads kommun.

Pris

Förköp: 250 kr per person och 50 kr per bil via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop city Kristianstad och Direkten ombud.

Arrangör

Kulturföreningen Äntligen
E-post: info@kulturforeningenantligen.se