2020 tis 21 Apr
19.00
Bild - Trapper Schoepp (US)
Inställt

Trapper Schoepp (US)

Äntligen kommer de tillbaka till oss – Trapper Schoepp med band!

*Till följd av de rese-restriktioner som myndigheterna i USA infört på grund av Corona-viruset, har Trapper Schoepp tvingats att ställa in sin turné. Vi håller tummarna för att vi kan få hit honom längre fram!
Berörda biljettköpare kommer kontaktas. För mer info kolla gärna vår hemsida. *
Vissa av er kanske passade på att se honom sist han var här. Sen dess har vi längtat efter att han ska komma tillbaka – men nu är väntan över!

Trapper Schoepp och hans band The Shades, har gjort sin egen variant av "Northern Soul" där uppe i Michigan i 10 år nu. I april 2018 turnerade han för första gången i Skandinavien och mötte en entusiastisk publik. Nu, två år senare, kommer han tillbaka och turnerar andra halvan av april 2020. Med sig har han sitt band och nya plattan "Primetime Illusion", som släpps i januari.

Milwaukees bästa export vet hur man tar en publik med storm. En helt sanslös mix av poprock med lika delar känslan av sorglöst strandliv och sena, heta klubbkvällar, är en dans på slak lina som de behärskar hela vägen. Visst finns där Americana-element, men mest hörs ett av Jerry Lee Lewis gamla misshandlade pianon med raketbränsle på tangenterna.Och den där rena, ungdomliga spelglädjen som vissa artister har kvar livet ut, andra inte.

Det här bandet inbjuder till dans på borden och rödkindad upphetsning på dansgolvet. De lockar till mer än "stamp med foten" och lite loj knäböj vid bardisken. Tänk mer "baklänges-saltomortaler", en vild polka och spagat.

Vänta bara tills du hör dem live, då sveps alla tvivel om eventuella överord, bort.

Trapper har lirat med såväl Jayhawks som med The Wallflowers, så där nånstans ligger en del av storheten.

TIDER / BILJETTER
Insläpp: 19:00
Showstart ca: 20:00
Förköp: 195 kr (Medlem/student 150 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop City och Direkten ombud.
Dörren: 250 kr (Medlem/student: 200 kr) Obs, endast om ej slutsålt.
Åldersgräns: 18år.


Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Äta innan showen? Boka bord på 044-200075, meny finns på http://kristianstad.kyparn.se/biljardkompaniet eller www.facebook.com/biljardkompaniet

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Kompakt disk, Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live och Kristianstads kommun.

Ålder

18 år.

Pris

Förköp: 195 kr (Medlem/student 150 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop City och Direkten ombud. Dörren: 250 kr (Medlem/student: 200 kr). Obs, endast om ej slutsålt.

Arrangör

Kulturföreningen Äntligen
E-post: info@kulturforeningenantligen.se